Familiefoto

Familiefoto i Fotogaragen

Hvis du kan leve med, at studiet er indrettet i en stor garage, så tilbyder jeg at fotografere dig og din familie til rimelige priser.

I min fotogarage har jeg installeret alt det nødvendige studieudstyr. I behøver derfor ikke at bekymre jer om, hvorvidt billederne bliver lige så gode som hvis de var optaget i et stort moderne fotostudie. For det gør de!

1. december 2023 flytter jeg i et større studie.

Til december flytter jeg mit studie til en garage der er dobbelt så stor. Stadig i simple omgivelser, men nu med mulighed for at fotografere en større gruppe. Måske hele jeres familie.

En typisk familie fotografering tager fra 15 og 45 minutter, afhængig af hvor mange opstillinger i ønsker og hvor mange personer i er.

Det vigtigste er at I føler jer godt tilpas og at billederne bliver tiptop.

Gode minder og det rigtige øjeblik

Mit mål er at tage billeder der gør jer glade og bevarer minder. Et fotografi er den bedste gave at give til dem i har kær.

Jeres familie er i fokus

Jeg anvender det bedste udstyr til opgaven og det sikrer, at billederne bliver skarpe og har flotte farver der passer til situationen. I har mulighed for at vælge billeder leveret såvel digitalt som på papir og vore printere og valg af fotopapir sikrer jer en fotokvalitet og en holdbarhed der rækker mange årtier ud i fremtiden.

Teknikken er i orden og jeg sørger for, at I er i fokus.

Giv et fotografi som gave

Et fotografi er en fantastisk gave. Især børnene er et stort hit hos forældre og bedsteforældre. Forældre giver billeder af deres børn i gave til bedsteforældrene og det modsatte er såmænd også tilfældet. Et besøg af fotografen kan være en årlig tradition.

Et billede til enhver lejlighed

Og fordi mulighederne er så mange, er det let at finde en gave der passer til enhver lejlighed og pengepung. Hos Ric Fotografi leverer jeg det produkt som I ønsker. Fra det simple fotoprint på papir, måske sat i ramme, til billeder opklæbet på aluminium eller monteret bag glas. Mulighederne er utallige.

Bestil tid

Ring til mig på tlf. (+45) 48 42 33 22 eller book tid.

Kontakt os i dag